While At War (2019)

Filmul While At War (2019) online subtitrat are loc în primele zile ale războiului civil spaniol. Regizorul Alejandro Amenábar a inceput filmul in Salamanca, unde celebrul romancier Don Miguel de Unamuno (Karra Elejalde) este vazut ca decan al universității locale. Unamuno, cunoscut ca Don Miguel, a fost cunoscut ca unul dintre primii adversari împotriva revoltei și a dictaturii lui Generalisimo Franco (Santi Prego).

Don Miguel se întâlnește pentru a discuta despre climatul politic cu prietenii săi de încredere, un preot protestant (Luis Zahera) și un profesor de colegiu (Carlos Serrano-Clark), care devin curând victime ale noului regim.

Autorul extrem de respectat este în siguranță deocamdată, dar pe măsură ce Franco se ridică la putere, controlat de comandantul și tiranul Jose Millan-Astray (Eduard Fernandez), Don Miguel se bate între pierderea speranței și dorința de a lua poziție. În timpul acestor probleme, el este bântuit de amintirea soției sale moarte, Chanta, care îi apare în visele sale. Filmul online While At War (2019) se încheie cu celebrul ultim discurs al lui Unamuno.


Titlu original: Mientras dure la guerra
Regia: Alejandro Amenábar
Actori: Karra Elejalde, Eduard Fernández, Santi Prego
An: 2019
Gen: Drama, Istorice, Razboi
IMDB: 7.0