Chick Fight (2020)

Filmul Chick Fight (2020) online subtitrat merită credit pentru că respecta premisa titlului. Sunt multe fete care se bat in acest film. Acele lupte sunt frumos puse în scenă și coregrafiate. Anna Wyncomb (Malin Akerman) se afla intr-un impas existential intrucat viața personală și profesională sunt in decadere. Unul dintre cei mai buni prieteni ai ei este o polițista pe nume Charlene (Dulce Sloan), care vorbește perpetuu despre sex în termenii cei mai duri.

Charlene se satură de vaicareala Anei și o forțează să vină la un depozit unde sunt organizate luptele intre femei. O regulă fundamentală a clubului este că toți nou-veniții trebuie să lupte, așa că Anna intră pe ring, pierzând imediat primul său meci. Alec Baldwin îl joacă pe Jack Murphy, un fel de Miyagi, o face să treacă prin exercițiile neconvenționale de antrenament, dar necesare.

Kevin Connelly  joacă rolul unui doctor in filmul Chick Fight (2020) care tratează rănile femeilor la club și se îndrăgostește de Anna, deoarece filmul nu ar fi complet fără o parcelă romantică pe jumătate coaptă.


Regia: Paul Leyden
Actori: Bella Thorne, Dulcé Sloan, Kevin Connolly
An: 2020
Gen: Actiune, Comedie, Drama
IMDB: 4.6